Despre noi

Am creat TeaSpot din plăcerea de a bea ceai. Credem că ceaiul, oricare ar fi el, negru, verde, rosu, alb, oolong, chai, rooibos sau aromat, are o personalitate proprie şi necesită o anumită stare de spirit pentru a fi savurat şi apreciat la adevărata lui valoare.

 
Apreciem și promovăm lucrurile de calitate. Ne place bunul gust şi suntem pasionaţi de rafinamentul şi savoarea pe care o oferă un ceai de calitate. Ca să ne asigurăm că nu ne trimiţi ceaiurile înapoi, am avut grijă să alegem cu foarte mare atenție furnizorii şi produsele acestora, pentru a oferi o gamă completă de produse premium.
 
Nu suntem snobi. Credem că ceaiul de calitate nu este un produs care să se adreseze unei anumite clase sociale. Oferim aceleaşi produse tuturor, la preţuri cu bun simţ.
 
Ne plac provocările. Crezi ca poţi face un TeaSpot mai bun, vrei să ne propui produsele tale ori produse care-ţi plac şi nu le găsesti aici? Suntem deschişi la orice discuţii, încearcă.
 
Suntem tineri și determinaţi. Credem în ceea ce facem şi mai credem că suntem suficient de pricepuţi în ceea ce facem ca să nu te dezamăgim.