Alege Green Roiboos pentru o viață mai frumoasă

Scris de in categoria Ceaiuri rooibos la data de 23/01/2014 . 0 Comentarii.

Pentru cei care nu știu prea multe detalii despre ceaiul roiboos, vă dăm noi cele mai importante informații; ceaiul roiboos este un sortiment de ceai fără cofeină, recomandat celor care vor să se lase de cafea și care au trecut deja prin înlocuirea acesteia cu ceai negru iar acum doresc o schimbare. Roiboos este cunoscut și sub denumirea de „ceai roșu”.

Green Roiboos sau roiboosul verde se deosebește de cel roșu tradițional prin modalitatea diferită de procesare a plantelor. În vreme ce frunzele de rooibos roşu se zdrobesc şi se oxidează, frunzele de rooibos verde sunt tratate special pentru prevenirea oxidării, lăsându-le într-o stare mai naturală.

Textura ceaiului Green Roiboos este ierboasă-lemnoasă iar gustul său este dulce natural, cu note de fructe. Datorită dulceței sale naturale, el poate fi consumat fără să adăugăm zahăr, miere sau alți îndulcitori.

Green Roiboos luptă împotriva unor afecțiuni

Ceaiul Green Roiboos este bogat în antioxidanți (despre antioxidanți și beneficiile lor asupra sănății am mai vorbit pe acest blog).

Plecând de la studiile publicate în ziarul „Phytomedicine” (decembrie 2012), ceaiul Green Roiboos poate scădea nivelul de zaharuri din sânge. De asemenea, conform aceluiași studiu, acest sortiment de ceai are capacități avansate de protecție a inimii. Un studiu realizat cu ajutorul animalelor, prin intermediul căruia a fost comparat consumul de ceai Green Roiboos cu consumul de ceai verde (simplu), arată că ceaiul Green Roiboos îmbunătățește cu mult mai mult funcționarea inimii decât celălalt tip de ceai.

Pe lângă toate aceste beneficii, ceaiul verde de tip roiboos este foarte plăcut la gust. Așa că, dacă faci parte din categoria persoanelor care vor să vadă efecte pe loc, plăcerea gustului ar putea fi unul dintre ele.

Comandă Green Roiboos de la noi și spune-ne dacă ți-a plăcut!

 

Ceaiuri din magazin

Comentarii

Lasa un comentariu

Raspunde

* Nume:
* E-mail: (Not Published)
   Site web: (Site url with http://)
* Comentariu: