Gyokuro

Aroma ceaiului Gyokuro

Ceai verde din Japonia, Gyokuro este unul dintre cele mai fine ceaiuri japoneze. În timp ce frunzele tinere ale primăverii se dezvoltă, tufele de ceai sunt ferite de soare timp de câteva săptămâni. Acest lucru face ca ceaiul să crească mult mai încet, oferindu-i timp pentru a-şi dezvolta profunzimea gustului şi aroma. Frunzele private de lumina solară au un conţinut mai mare de clorofilă, ceea ce le conferă acel verde viu. Acestea au şi un conţinut mai mare de aminoacizi, cel mai răspândit fiind L-tanina, care conferă aroma perfect fină, bogată a ceaiului Gyokuro. O aromă profund dulce, de verdeţuri proaspăt date prin unt – fără senzaţie ierboasă sau aspră. Imaginaţi-vă iarba proaspătă care încolţeşte primăvara. Lasă o senzaţie plăcută pe cerul gurii cu o notă finală echilibrată şi delicată. O ceaşcă de ceai liniştitoare.


Despre ceai

  • Origine Japonia
  • Tip Ceai verde
  • Preparare 77 grade celsius 2 minute

Opţiuni disponibile




Produse înrudite