Masala Chai

Aroma ceaiului Masala Chai

În cultura indiană, „Masala” înseamnă „amestec de condimente” iar „chai” înseamnă, pur şi simplu, „ceai”. Aşadar, în traducere liberă, Masala Chai este un ceai condimentat. Versiunea noastră pentru această băutură indiană apreciată combină ceai negru de Ceylon cu scorţişoară, cardamom şi ghimbir. Miros cald şi ademenitor, aromă picantă, însă fără a pișca prea tare, şi o notă finală revigorantă şi aromată. Vă recomandăm să faceţi infuzia cu două linguriţe de ceai la 250 ml/ceaşcă de 80 ml cu apă fiartă timp de 7-10 minute. Puteţi adăuga zahăr, frișcă sau lapte de soia, dacă doriţi.


Despre ceai

  • Origine Sri Lanka
  • Tip Chai
  • Preparare 100 grade celsius 5 minute
  • Ingrediente Ceai Ceylon Sonata, boabe de cardamom, cuişoare, rădăcină de ghimbir, ceai negru, aromă naturală de scorţişoară, boabe de scorţişoară.

Opţiuni disponibile

Stoc epuizat.

Produse înrudite